Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Industry

Vodka Tonic

01 Jan 7070

71

72

Banyu Tonic minangka omben-omben karbonat kanthi quinine, mula ana rasa pait. biasane nambah lemon lan gula minangka rasa, lan sawetara kafein. Banyu tonik asring ditambahake ing koktail, utamane dicampur karo gin utawa vodka. Sampeyan uga bisa nyampur karo Absinth kanggo ngasilake minuman rasa sing seimbang
Ing pertengahan 19 Abad, tonik nglamar perlindungan paten ing kerajaan Inggris. Ing abad kaping 20, perusahaan Schweppes sing misuwur amarga ngasilake jahe ale ngenalake tonik menyang pasar Amerika. Ditulis manawa popularitas tonik amarga saka komposisi kina.
Ing wiwitan abad kaping pitulas, kuinin dianggep minangka cara pencegahan lan perawatan malaria sing aman lan efektif. Konstituen kimia saka kulit kayu cinchona, sing asale saka wit Andes. Masalahe rasa pait banget. Dadi, nalika semana, sawetara wong nggunakake formulir encer. Komposisi quinine paling apik yaiku gin diencerake, lemon lan gula. Wiwit banyu tonik pisanan diprodhuksi, masarakat mikir yen nambah gin cilik kanggo kesehatan lan perawatan malaria.
Nanging, banyu obat tonik ngemot quinine sing sithik banget kanggo nyegah malaria, mula produksi kimia kuinin sing akeh isih dadi pilihan kaping pisanan. Terapi kuinine ora bisa mateni malaria, mung nyuda gejala kasebut. Ing kasus biasane, antibiotik dibutuhake supaya bisa pulih kabeh. Wong kudu ngombe paling ora 1.77 liter tonik kanggo malaria terapi, sing larang banget. Sanajan tonin ora duwe quinine sing cukup kanggo nyuda gejala malaria, nanging masarakat isih ngarani banyu tonik, amarga iki apik kanggo kesehatan lan akeh mupangate. Sanajan mangkono, jeneng lan omben-omben tetep dijaga.