Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Industry

Babagan Ngicipi Wiski

01 Jan 7070

Ngicipi wiski minangka seni kaya ilmu. Kakehan aspek kalebu ing proses rasa wiski. Kanggo sinau babagan cara ngrasakake wiski pancen butuh wektu, sabar lan kanthi cathetan positif, praktik, praktik, lan praktik. Sawise kabeh ... "Akeh banget sing ala, nanging wiski sing apik banget meh ora cukup"
1595329274768902

                                                                                                                             foto saka google

Wiski minangka minuman beralkohol sing misuwur ing saindenging jagad, lan saya populer ing wilayah Asia. Nanging, mung sawetara wong sing ngerti seni ngicipi wiski. Kepiye sampeyan ngrasakake wiski? Ya, ana cara lan panjaluk tartamtu babagan rasa sing kudu diterusake sadurunge ngerti babagan raos omben-omben kasebut. Kanthi sinau katrampilan ing ngisor iki, saben wong bakal bisa sinau seni ngicipi kanthi gampang.
78331595329554                                                                                                                             foto saka google

Fokus utama seni iki yaiku supaya individu bisa ngrasakake macem-macem jinis perkara sing ora ana gandhengane karo minuman lan njupuk foto utawa karakteristik rasa kasebut. Luwih akeh wong nindakake iki, rasa wiski luwih apik lan akurat. Sing paling penting yaiku ora ngombe kanthi cepet. Elinga yen rasa kasebut bakal gumantung marang pilihan wong, mula ora ana pilihan sing bener lan salah.

Gelas minangka aspek penting liyane sing kudu dipikirake. Jinis kaca sing kudu digunakake wong bakal bisa nyebabake dheweke kanthi gedhe. Elinga yen sampeyan mung kudu nggunakake kaca sing bukaane sempit amarga iki bakal konsentrasi lan nyalurake aroma alkohol langsung menyang bolongan irung.

Sing kudu nimbang nggunakake snifter utawa jinis kacamata liyane sing uga duwe jinis sing padha.

2

                                                                                                                             foto saka google

Penting, mambu luwih dhisik tinimbang ngombe langsung. Iki bakal nggawe semangat lan antisipasi dadi luwih apik lan nggawe selera sampeyan kesusu. Sawetara uga nggunakake trapper sing bakal nyekel ambu ing kaca.

Nalika ngombe wiski, luwih becik nggunakake gelas sempit tinimbang tumbler utawa gelas liyane sing gedhe banget. Iki bakal nggawe aroma ngilangi cepet ing udhara. Sampeyan bakal angel ngambu ambune amarga wis ora ana. Minuman kasebut bisa diiringi es utawa ora gumantung karo analisis sing dibutuhake.

Irung minangka bagean sing paling penting nalika ngambu aroma sing asale saka omben-omben alkohol. Sensasi saka irung iku penting sadurunge dicicipi. Ana ciri tartamtu sing bisa ditemokake lan dingerteni babagan indikasi sing bakal ana lan rasa apa sing diombe.  
3

                                                                                                                             foto saka google

Kanggo entuk karakteristik khusus, tuang sethithik menyang gelas lan putarake cukup suwe. Iki bakal ngidini oksigen bisa dicampur karo cairan mula penguapan diwiwiti. Iki kudu ditindakake utamane yen botol wis disimpen sawetara wektu lan butuh sawetara wektu kanggo nyebutake ciri rue.

Roso alkohol ing langit-langit wong kudu menehi hadiah lan bagean sing paling nyenengake sajrone prosedur kasebut. Sing paling penting sing kudu dielingi yaiku ora langsung nggunakake wiski. Nanging kudu diwenehi cukup wektu lan ngrasakake ing cangkem bakal entuk mupangat sing paling akeh lan rasa sing maksimal.
4Yen sampeyan seneng wiski lan pengin nyoba kanthi cara liyane, coba coba rasakake macem-macem jinis. Kanggo bagean sing luwih nyenengake lan nyenengake, coba nampilake seni rasa tinimbang ngombe ombenan kanthi tiba-tiba. Peningkatan antisipasi bakal nambah rasa seneng lan sukses yen wiski wis dikonsumsi.

5