Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Industry

Distilasi Karentais Methode

01 Jan 7070

78

1. proses distilasi charentaise kudu ditindakake miturut cara tradisional distilasi dobel ing jempol tembaga

2. isih kasusun saka telung bagean penting

3. pemanas anggur minangka elemen opsional kanggo preheat, saengga bisa ngirit wektu lan energi.

4. anggur putih sing dikoleksi saka wilayah produksi sing diwatesi dilebokake ing ketel

5. anggur digawa menyang titik sing umob

6. uap alkohol dibebasake lan nglumpukake ing endhas isih, dene sing paling volatil liwat gulu swan

7. pungkasane tekan koil kondensasi

8. nalika kontak karo banyu adhem, dheweke dadi kondensasi lan mbentuk cairan mendhung sing diarani "bouillis"

9. cairan iki, sing duwe tingkat alkohol 27 nganti 32% banjur bali menyang ketel kanggo distilasi kaping pindho.

10. liter sulingan pertama sing dipikolehi saka distilasi kapindho utawa "bonne chauffe" diarani "endhas". Dheweke duwe isi alkohol sing akeh antara 82% lan 78% abv) lan dipisahake karo liyane

11. nalika "chauffe bonne" terus, tingkat alkohol ing sulingan nyuda. Sawise "endhas", sulingan entuk "jantung", cairan sing padhang lan bening sing bakal ngasilake kognak.

12. "potongan kaping pindho" diproduksi sawise "jantung". Iki diisi ulang nganggo anggur utawa "brouillis" sabanjure. PĂ©rangan pungkasan sulingan kanggo mbukak yaiku "buntut".

13. jantung "chauffe bonne" banjur dilebokake ing barel oak kanggo miwiti proses penuaan.