Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Koleksi Pandhuan Wiski

01 Jan 7070

193

BOOKS
Malt Whiskey Companion Edisi 6

Panganggit: Michael Jackson
Pambuka Singkat
Temokake kabeh babagan wiski saka edhisi anyar lan klasik sing ana ing definisi klasik kanggo wiski malt, dening almarhum Michael Jackson. Sampeyan bakal sinau kabeh sing pengin dingerteni babagan puting favorit. Apa sebabe sampeyan kudu milih Islay, Kepulauan, utawa Dataran Tinggi, sing wiski sing alus lan kembang, utawa sugih lan ngalang-alangi.

Atlas Donya Wiski
Panganggit: Dave Broom
Pambuka Singkat
"Injil" wiski sing cocog kanggo para penikmat utawa neophyte, THE WORLD ATLAS OF WHISKEY nyakup sejarah, proses, distilasi lan ekspresi wiski gedhe ing saindenging jagad, lengkap karo peta rinci lan 150 label.

Plancongan 88 Distilleries Single Malt Whisky
Panganggit: Eric Huang
Pambuka Singkat
Pengenalan lengkap 300 wiski saka 88 sulingan ing saindenging jagad. Kanthi wawasan profesional, analisa wiski kanthi rasa, aroma, finish, C / P, apa wae kanggo para petani utawa kekasih wiski, iki minangka buku pandhuan sing apik.

Pandhuan Connoisseur kanggo Wiski
Panganggit: Helen Arthur
Pambuka Singkat
Pandhuan para ahli ilmu iki minangka direktori lengkap babagan luwih saka satus harta karun emas sing paling apik, kalebu sawetara wiski langka. Saben wiski sing ditampilake ing buku kasebut diiringi macem-macem kasunyatan distileri, lan cathetan lan rekomendasi rasa pribadi penulis

Malt Whisky Yearbook 2007
Pambuka Singkat
Bagean 160 kaca unik lan rinci babagan distilasi wiski malt nyakup distilasi Skotlandia lan Irlandia kanthi rinci, menehi warta paling anyar babagan malt Jepang lan mriksa tliti distilasi ing saindenging jagad saka Selandia Baru nganti Swedia

APPS
Pandhuan Wiski China

https://itunes.apple.com/cn/app/zhong-guo-wei-shi-ji-da-quan./id695422968?mt=8

Whisky
https://itunes.apple.com/cn/app/wei-shi-ji/id791491111?mt=8

Pandhuan Wiski
https://itunes.apple.com/cn/app/whisky-guide/id601750959?mt=8

Wiski Wayah
https://itunes.apple.com/cn/app/whisky-time/id946461179?mt=8

situs web
Scotch Whisky Associate
Whisky.com
Pengalaman Wiski Skotlandia
Majalah Wiski


Tertarik karo wiski kita? klik kene