Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Sugeng rawuh ing stan kami ing C163 ing World Food Moscow 2016

01 Jan 7070

                                    --------- Hunan Goalong Liquor Co., Ltd. maju menyang pasar Rusia

World Food Moscow minangka pameran industri panganan paling misuwur lan paling gedhe ing Rusia lan wilayah CIS. Pertama dianakake ing taun 1992 dening ITE, perusahaan pameran Inggris sing misuwur, World Food Moskow wis sukses dianakake sajrone 20 sesi, lan entuk dhukungan saka Menteri Pertanian Rusia lan Pamrentah Kota Moskow. Kanthi kemakmuran industri panganan Rusia, ukuran lan jumlah pengunjung World Food Moskow saya tambah taun. Akeh perusahaan panganan saka China sing melu pameran kasebut.

158Minangka produsen lan eksportir wiski, brendi lan vodka ing China, Hunan Goalong Liquor Co., Ltd. bakal rawuh ing World Food Moskow wiwit tanggal 12 Sep nganti 15 Sep, 2016. Booth no. yaiku C163. Pengunjung duwe kesempatan kanggo ngrasakake wiski campuran alus, brendi saka wilayah Cognac lan vodka ambigu kanthi pengisi tarif aliran presisi sing dipatenake.
157Adhedhasar pengalaman 10 taun babagan omben-omben lan roh, kita darmabakti kanggo ngasilake omben-omben Cina sing berkualitas. Muga-muga bisa ketemu karo sampeyan!

156