Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

VINEXPO HONG KONG tanggal 24-26 Mei 2016

01 Jan 7070

Apa sampeyan dadi importir anggur lan roh? Hunan Goalong Liquor Co., LTd bakal melu ing VINEXPO HONG KONG tanggal 24-26 2016. Nomer kios: Level3. 3-R50. Ayo lan bukak. Omben-omben Goalong ngenteni sampeyan!

Iki minangka acara sing wajib diluncurake ing ngendi sampeyan bisa nemokake para pengambil keputusan, ngasilake lan pedagang minuman keras saka saindenging jagad lan nemokake produk sing bakal disenengi para pelanggan. Sugeng rawuh!

167