Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Operasi uji coba tahap I lan produksi komisi Penyulingan Goalong

01 Jan 7070

25

Tanggal 28 September 2020, lintang anyar ing lapangan semangat internasional wis saya dhuwur. Omben-omben minuman keras Liuyang Goalong pangkalan klompok Goalong wis sukses dileksanakake. Kanthi upaya 530 dina & wengi, kita bisa ngatasi taun paling angel ing taun 2020.
261. Kualitas dhisik, Peningkatan Kualitas, Penciptaan Merek kanthi Kapinteran;
Perusahaan kasebut bakal terus ningkatake pentinge kanggo perbaikan lan inovasi teknologi roh, lan nggabungake produksi, pengajaran lan riset kanthi pangembangan Spesialisasi Minuman Minuman ing universitas. Kita bakal terus ningkatake introduksi bakat lan nambah upaya kanggo ngembangake bakat senior.
272. Nyepetake Konstruksi Informasi lan Ngiyatake Aplikasi Data Gedhe;
Informasi utamane penting banget ing jaman data amba. Ing taun 2020, perusahaan kasebut ngasilake prestasi penting ing konstruksi informasi, lan wis entuk asil awal. Ing mbesuk, perusahaan bakal negesake koleksi, pamrosesan lan panggunaan data gedhe industri, kanthi efektif nganalisis prilaku pelanggan kanthi nggunakake data adhedhasar informasi, lan nyusun strategi tata letak produk lan strategi pasar sing luwih apik kanggo ngawula pamasaran lan konsumen kanthi luwih apik.
283, Merek lan Product Carding lan Reposisi sing Tepat;
Perusahaan ngetrapake strategi produk "1 + 3 Series" ing rencana pemasaran minuman keras sakabèhé wiwit taun 2018: "1" adhedhasar analisis bisnis minuman keras para pelanggan. Adhedhasar produk klasik Bosolac lan wiski malt tunggal Goalong, perusahaan nambah seri omben-omben "Dark Rose Liqueur", "Saiga Antelope Liqueur", "Green Dragonfly Sparkling Wine" lan seri minuman liyane sing fungsional, ngupayakake nggawe seri klasik olahan lan nguatake posisi grup Goalong dadi unit gedhe klasik. "3" nuduhake telung dimensi ekstensi sistem produk inti grup Goalong: wiski malt tunggal Goalong high-end kanggo klompok kelas dhuwur; Dark Rose Liqueur lan Anggur Kelinci Ijo kanggo konsumen sing enom lan modis; ombenan fungsional lan omben-omben teh dicampur karo brandy apik. Liwat ngoptimalake produk lan merek kertu maneh, kita bakal nglayani pelanggan lan konsumen kanthi luwih akurat.
294. Bangunan tim yayasan lan konstruksi terminal inti.
Konstruksi terminal minangka oyot saka perusahaan lan pondasi keslametan lan pembangunan. Sukses sing wis diraih uga teka saka kerja kanthi apik ing tugas dhasar terminal. Mula, ing taun iki kita bakal fokus ing tema "To be Original with Ingenuity". Ing taun 2020, kita bakal terus fokus ing pambangunan bar malam inti, tautan multi-saluran, lan nambah investasi ing bakat. Klompok Goalong bakal nggawa akeh kejutan.
30Dadi luwih cedhak karo konsumen.
Nggawe konsumen dadi pusat, klompok Goalong ngupayakake ngetrapake tembunge.
Sajrone pambangunan pabrik Goalong No.4, supaya luwih akeh konsumen bisa melu partisipasi, upacara lan pengalaman, ketua dewan nggawe sulingan kasebut dadi daya tarik budaya lan turis, lan uga ngrembakakake Museum minuman keras Goalong. Liwat sawetara wilayah budaya lintas-wates sing cocog banget karo panyesuaian merek dhewe, nggawe hubungan jero antarane konsumen lan Goalong.
Ing konteks upgrade konsumsi, layanan sing apik yaiku nggawe kejutan pelanggan! Ketua Alan Gao ngajokake sudut pandang anyar: "Sing paling cedhak karo konsumen duwe hak paling gedhe". Saka sudut pandang tartamtu, luwih akeh regane sing diwenehake marang konsumen, saya cedhak karo konsumen, mula dheweke duwe hak ngomong.

Endi arah kanggo Goalong?
Ngadhepi reshuffle ekonomi nasional sing ditindakake kanthi kahanan epidemi, akeh perusahaan sing ngadhepi kesempatan lan tantangan.
Ing taun 2020, ketua Alan Gao nerusake strategi "Immersive Experience Goalong". Saka distilasi menyang Museum Goalong, saka entitas offline menyang mall online, saka pemberdayaan pemasaran anyar nganti kekuwatan mandhiri konsumen, Goalong mesthi meksa tetep karo konsumen ing macem-macem wektu lan kanthi cara sing beda-beda, lan nyimpulake gaya immersion Telu karakteristik pengalaman : pengalaman turunan, pengalaman telung level: sistem pemasaran "pengalaman jero, kognisi sing kuat, komunikasi dhuwur" pengaruh C-end liwat C-end gedhe, pengaruhe C-end gedhe liwat C-end, lan nggabungake C-terminal lan big-c -terminal
31Amarga impen umum, Goalong bisa nindakake perkara apa wae ing segara sing tenang utawa ing segara sing segara.
Amarga kita yakin tenan yen bakal nggawe mukjizat. Cara kanggo nglanjutake perjuangan saiki, kanggo nggayuh tujuan sing kita janjeni yaiku nggunakake energi, semangat, kekuwatan, lan nindakake kabeh sing bisa supaya Goalong Misuwur ing saindenging jagad.

8