Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Upacara Pungkasan Komplek Pusat Pembuat Minuman Minuman Goalong

01 Jan 7070

Momentum, Kauntungan Internal digabungake karo Faktor Manungsa

Sawise ngrancang lan ngrancang kanthi tliti, kanthi gaweyan saka Grup Minuman Minuman Goalong, Unit Konstruksi, lan Unit Pengawasan luwih saka 160 dina lan wengi, Struktur Utama Proyek Bangunan Komplek Pangkalan Pembuat Minuman Minuman Liuyang Goalong, sing ana ing rong jinis Taman Industri Kota Gugang, Kota Liuyang, rampung ngrampungake konstruksi tanggal 23 September 2019. Pak Gao Kailang-Ketua Grup minuman keras Goalong, Pak Zhang Shunliang-Ketua Eksekutif, Pak Li Mingwei-Wakil Ketua lan Presiden saka Sales Corporation, Pak Cao Jingbo, Pak Yang Ke lan eksekutif klompok liyane lan karyawan Goalong melu upacara kasebut.
89Esuk iki, srengenge katon padhang lan ora ana mega. Udakara jam 08:00, nyedhaki jam sing apik, bangunan kompleks Komplek Pusat Minuman Minuman Minuman Liuyang Goalong iku tentrem, kanthi panji-panji lan pita warna-warni nari lan mburu ing angin, nyambut tamu karo kabeh tamu. Jam 08:08, wektu sing tepat tradisional teka, para pimpinan dewan direksi bebarengan karo eksekutif utama klompok kasebut nganggo sekop emas kanggo nyuntikake beton menyang ndhuwur gedung komprehensif Komplek Pusat minuman keras minuman keras Liuyang Goalong. Kanthi swarane ngrayakake kembang api, bangunan kasebut, ngemot kawicaksanan lan kringete kabeh karyawan Grup Minuman Goalong, bisa disegel.
90Sabanjure, Pak Gao Kailang, ketua dewan, ngundang dewan direksi lan sawetara karyawan kanggo ngobong dupa lan ndedonga muga-muga bisa sukses ing pambangunan proyek sabanjure. Sanalika, pengin Goalong Liquor Group bakal terus maju ing pembangunan mbesuk lan munggah menyang level sing luwih dhuwur.
91Liuyang Goalong Brewing Co., Ltd. minangka basis bir paling anyar ing siji ing China. Kanggo nemokake papan sing sampurna sing bisa ngisi sih alam ing proses nggawe wiski, minuman keras Goalong ketemu ing gunung lan kali pelabuhan kuno Liuyang. Kualitas banyu ing kene luwih unggul, lan cocog banget kanggo nggawe omben-omben sing bermutu. Alas sing subur bisa nguntungake alam, sing uga bakal nambah rasa lan aroma wiski Goalong.
92Wiwit taun 2017, proyek kasebut mapan ing taman industri rong jinis Liuyang. Konstruksi diwiwiti ing taun 2018, lan struktur bangunan utama bangunan maju ing tahap pertama proyek kasebut wis rampung rampung.

Bangunan 1st bakal dadi gedung perkantoran sing komprehensif mbesuk. Bakal ana balai pameran produk, pusat resepsi turis, universitas wiski, riset lan pengembangan lan pusat pengalaman pembuatan bir wiski. Bangunan 1st kabeh bakal kalebu pitung jubin, kanthi luas bangunan luwih saka 7,800 meter persegi. Konstruksi bakal diwiwiti ing taun 2021.

Bangunan kaping 2 yaiku 9,860 meter persegi, yaiku struktur baja papat lantai. Fungsi utamane yaiku ngisi produk lan pembotolan kanggo minuman keras internasional, anggur buah, soda uga banyu ngombe.

Bangunan kaping 3 bakal dadi Workshop Distilasi wiski sing dilengkapi limang set distilasi tunggal 5 ton, sing bakal dadi 50 pabrik distilasi paling dhuwur ing saindenging jagad nalika diwiwiti. Iki uga bakal dilengkapi serangkaian sulingan 25 ton terus-terusan, sing bakal terus-terusan ngasilake vodka lan produk minuman keras liyane.

Bangunan kaping 4 bakal dadi bengkel bir kerajinan lan gudang bahan kemasan, utamane kanggo pembuatan bir bir gawenan tangan. Sawise rampung, kapasitas produksi saben dina bakal luwih saka 10 ton, sing uga bakal dadi bengkel produksi bir paling gedhe ing sacedhake kutha Changsha.

Bangunan kaping 5 bakal dadi ruang panyimpenan barel oak. Lokakarya kasebut jembaré 1,400 meter persegi kanthi kapasitas udakara 14,000 barel nganti 20,000 barel. Iki bakal dadi produksi omben-omben tahunan ing basis pembuatan bir. Ing tahap kapindho proyek kasebut, kita bakal mbangun 10 kamar panyimpenan barel oak liyane. Kapasitas panyimpenan saben bangunan bakal cedhak karo 20,000 barel, lan total kapasitas panyimpenan kita bakal nganti 200,000 barel ing mbesuk.
93Sepuluh taun kepungkur, Alan, pendiri grup, miwiti bisnis kaping telu kanthi 1,000 RMB.
Nganti saiki, dheweke duwe telung pabrik pengisi, limang perusahaan molekul, loro perusahaan luar negeri lan akeh kantor domestik sacara nasional.
94Biyen kebak liku-liku, nanging ora ana sing nyerah Goalong Dream. Kita tetep ngimpi lan target, ngerti yen kita kabeh ngerti iki perjuangan sing angel, nanging Goalong minangka kulawarga. momentum, bathi internal sing dikombinasikake karo faktor manungsa, lan saiki wayahe mulihake hubungan sing ngiket kita lan bisa ngatasi cita-cita sing dituduhake, nilai-nilai sing kita hargai, lan perusahaan sing kita tresnani.
Omben-omben Goalong, Misuwur ing saindenging jagad.