Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Perjalanan menyang Kazakhstan wis rampung kesimpulan

01 Jan 7070

Ing mangsa adhem, Hunan Goalong Omben-omben teka ing Kazakhstan kanthi anget. Supaya wong-wong Kazakhstan bisa ngerti minuman keras Goalong lan minuman keras Tionghoa, apperansi pertama ing pameran kasebut menehi apresiasi warga lokal.

141

142

                             Pungkasane, sosok Goalang sing apik banget ing Kazakhstan.

143

145

147

                                                          Omben-omben Goalang, misuwur ing jagad!