Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Staff PK wiwit!

01 Jan 7070

Ing pungkasan taun 2018, PK taunan wis diwiwiti.
Ing Goalang Omben-omben, kabeh staf dikirim
Ing pungkasan taun, Kita bakal nyoba sing paling apik supaya pungkasan pungkasan taun iki.
131Nanshaolin Huashanpai Emeipai Kunlunshan Henshanpai Xiaoyaopai Linjiugong Gaibang.

132

Sumpah wiwit muter maneh pangembangan Omben-omben Goalong, Waca Tuwangan Omben-omben Goalong maneh.

134

Miwiti sumpah, manajer umum Gao Kailang sing ngomong.
Lan wong sing nganggo jilbab kanggo nyiapake sayembara.
135

136

Master bela diri nuduhake jeneng tim lan slogane kanthi sithik. Gol sing dikonfirmasi lan teken jenenge. Gunakake semangat lan kapercayan paling gedhe kanggo menehi salam marang staf PK.
137

139

PK pribadi lan menehi bendera uga nuduhake manawa wong Goalong lagi kangelan. Kudu ditemtokake munggah pucuk Huashan.X

138

Kabeh, staf PK wis diwiwiti!
Ora preduli sepira gedhene gunung kasebut, nanging mega ora bisa mandhegake kamulyane rembulan.
Ora preduli sapa sing menang ing pungkasan, kita kabeh bakal ngadeg ing pucuk Huashan.