Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Upacara Keberangkatan Pesanan Ekspor paling gedhe saka Grup Minuman Minuman Goalong

01 Jan 7070

Ing esuk tanggal 29 November, 12 Wadhah lan Whisky Omben-omben Goalong 200000 budhal saka Liuyang Two Industrial Industrial oriented lan menyang meja anggur konsumen Eropa lan Amerika. Iki ora mung pesenan ekspor Goalong Liquor Group paling gedhe nganti saiki, nanging uga pesenan ekspor paling gedhe ing sejarah semangat internasional Tiongkok.
33                                Liu Weiping, Presiden Asosiasi Industri Omben-omben Hunan

"Omben-omben Goalong minangka jaran ireng ing minuman keras Hunan. Tuwuh kanthi cepet lan duwe masa depan sing padhang." Liu Weiping, Presiden Asosiasi Industri minuman keras Hunan, ujar manawa Goalong Omben-omben diarep-arep bakal dadi spanduk revitalisasi minuman keras Hunan.
35Bisa dingerteni manawa Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. minangka pabrik nomer papat sing diinvestasi lan diadegake dening Goalong Liquor Group. Bisnis utama kalebu penyulingan wiski lan semangat internasional lan minuman keras, pembuatan bir bir, pembuatan bir anggur alami murni, banyu ngombe lan omben-omben fungsional lan proyek produksi minuman liyane. Produksi roh lan roh internasional campuran produk minuman keras, produk kami wis didol ing saindenging negara lan menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad, ekspor wiski wis selaras karo standar Eropa lan Amerika, uga sarat keamanan pangan nasional kanggo standar pangiriman internasional, lan cathetan skala ekspor tetep ana ing China.
34                                                        Alan Gao, ketua Grup minuman keras Goalong

Alan Gao, ketua Grup minuman keras Goalong, ujar manawa misi Goalong yaiku nggawe kabahagiaan lan nggawe merek nasional anyar, nggawe gaya urip sing nyenengake lan produk sehat kanggo konsumen, lan uga ngarep-arep nggunakake Goalong Omben-omben kanggo ngganti omben-omben kasebut saka luar negeri, menyang nggawa produk Tionghoa sing disenengi kabeh wong ing saindenging jagad lan dadi sinonim saka Made in China. Goalong wis melu perdagangan manca wiwit 2014 lan njaga proporsi ekspor semangat internasional Tiongkok suwene pitung taun suwene. Wis dadi pimpinan ekspor semangat Cina, lan dianugerahi gelar "New Foreign Trader" lan "basis Impian E-commerce Cross Border" dening Alibaba Group.

36