Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Kegiatan ijol-ijolan bebarengan antara Grup minuman keras Goalong lan aliansi para pedagang minuman keras klub Klub Hunan

01 Jan 7070

Ing tanggal 23 Januari 2021, kegiatan ijol-ijolan sing dianakake bareng karo Grup minuman keras Goalong lan aliansi para pedagang minuman keras klub Klub Hunan, sing sukses rampung ing Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd.
Wengi kasebut, aliansi para pedagang minuman keras klub Hunan ngobrol kanthi apik karo sawetara pimpinan Grup minuman keras Goalong, kalebu Presiden Alan lan wakil manajer umum, Leo Peng. Swasana anget, lan kanca-kanca lawas semangat lan seneng banget.
43Kanthi tema "kanca lawas, klumpukan anyar", kegiatan ijol-ijolan iki tujuane supaya kanca karo anggur, nyedhiyakake platform pertukaran kanggo para pedagang minuman keras klub nightclub kanggo nemu wiski Tionghoa, ngrasakake semangat lan ngrembug babagan pembangunan industri, uga platform interaktif kanggo ngerti merek, produk, sistem operasi lan pangembangan Goalong Liquor Group mbesuk.
44Grup Goalong nglayani anggota aliansi karo wiski malt murni 5 taun Goalong. Iki minangka kombinasi produk bermutu, apik lan produk rasa khusus. Iki modis, novel, apik banget lan mewah. Intine yaiku "wiski Tionghoa", sing wis disenengi para kanca sebaya lan entuk pujian kanthi sebulat suara.
45Kajaba iku, Goalong Liquor Group - "ahli layanan minuman keras satu atap" uga wis narik perhatian. Goalong Liquor Group nyedhiyakake layanan mandeg kanggo omben-omben wengi, lan "layanan mandheg kanggo omben-omben wengi, kustomisasi, layanan, penjualan lan pelatihan" wis entuk pujian.
46Kagiyatan iki rampung kanthi nggeguyu lan entuk asil sing diarepake. Ing mbesuk, Grup minuman keras Goalong bakal terus kerja sama karo aliansi para pedagang minuman keras klub wengi supaya bisa luwih apik marang konsumen minuman keras lan mbantu industri minuman keras berkembang kanthi stabil lan berkelanjutan.