Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Proyek Pabrik Anggur Gabungan Sino-Thai Siap Diluncurake

01 Jan 7070

Ing tanggal 13 Oktober 2019, Pak Alan, Ketua Kelompok Omben-omben Goalong, diundang dening Sawatdee Group (Thailand) Co., Ltd. kanggo ngunjungi markas ing Thailand.
84Sawatdee Group (Thailand) Co., Ltd. didegake dening Pak Zhao Ming, wakil pengusaha Tionghoa sing unggul. Bisnis utama klompok kasebut yaiku wisata, kalebu hotel, restoran, fasilitas hiburan lan perusahaan plancongan ing Bangkok, Pattaya, Phuket lan Chiang Mai. klompok kasebut uga duwe pabrik sutra, pabrik kosmetik lan basis pemotretan profesional.
85Kanthi diatur rapet dening presiden Sawatdee Group, Pak Wu, Pak Alan, Ketua Grup minuman keras Goalong lan Pak Song, General Manager Beijing Celsius Wine Liquor Co., Ltd., bebarengan ngunjungi museum sutra paling gedhe ing Asia Tenggara , basis penembakan paling profesional, pabrik kosmetik, pariwisata, real estate lan proyek liyane Sawatdee Group.
86Sajrone kunjungan 4 dina, Pak Alan lan Pak Song padha-padha ngunjungi pasar minuman keras lokal ing Thailand lan ngerti pasar omben-omben lokal ing Thailand, lan telung partai kerja sama kanthi jero.
87Para pimpinan melu orientasi produk, desain basis produksi, lan negosiasi saluran, Goalong Liquor Group, Sawatdee Group, lan Beijing Celsius Liquor Co., Ltd. ngrembug babagan model bisnis pasar Thai Spirits kanthi seneng. Sawise diskusi, telung partai kasebut mutusake kanggo nggabungake proyek winery patungan Sino-Thai, supaya Roh Thai misuwur ing saindenging jagad!