Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Sekretaris Komite Kotamadya CPC lan pimpinan liyane ngunjungi Grup minuman keras Goalong

01 Jan 7070

Tanggal 8 Desember 2020, Sekretaris Komite Partai kotamadya Liuyang Li Chunqiu, Walikota Wu Xinwei, ketua Kongres Rakyat Nasional Wu Zhen, ketua Konferensi Konsultasi Politik Rakyat Tionghoa Li Jiaxi, lan wakil kader pamrentah kotamadya Liuyang ngunjungi Liuyang Basis Penyulingan Minuman Minuman Goalong. Ing kegiatan pengamatan lan demonstrasi proyek Liuyang taunan, Ketua Alan saka Grup minuman keras Goalong kanthi panas nyambut para pimpinan sing ngunjungi lan nggawa tur sulingan, diiringi Liu feiwu lan sutradara Lu Lisheng, Sekretaris taman industri berorientasi loro kasebut.
38Sekretaris Li Chunqiu nggatekake pidato Pak Alan, lan ngerti kahanan bisnis perusahaan kasebut, lan diskusi babagan pengaruh epidemi kasebut ing ekspor lan penjualan domestik minuman keras Goalong. Pak Alan, ketua dewan, mangsuli siji-siji. Sawise rampung ing basis penyulingan Liuyang, Grup minuman keras Goalong wis entuk level pangiriman mutu internasional. Apa maneh, Upacara Keberangkatan Goalong sing hebat banget dianakake wulan kepungkur, 12 kontainer disebar menyang pasar Amerika Serikat lan Nigeria. Saiki Grup minuman keras Goalong bisa ngatasi tekanan mudhun ekonomi sing ditindakake dening kahanan epidemi kasebut dhewe. Ing wektu sing padha, Alan uga ngenalake lan prospek strategi pangembangan mbesuk lan perencanaan Grup minuman keras Goalong menyang Sekretaris Li Chunqiu lan partai Li.
39Gabungan karo investigasi, para pimpinan ngucapake puji marang Gao Lang lan menehi loro pendapat: siji kanggo nguatake lan nambah pola. Kanggo nindakake "omben-omben" kanthi apik lan ngatur urusane perusahaan kanthi apik minangka kontribusi ekonomi lan sosial paling gedhe ing kutha Liuyang. Perusahaan njupuk target utama "10 Miliar" minangka tugas strategis lan ngupayakake tanpa wates; kapindho, minangka industri minuman keras, mesthine kudu integral dadi Liuyang, sadhar integrasi industri, lingkungan, lan masarakat lan barang-barang ing Liuyang.
Ketua Alan duwe pertukaran jero karo pimpinan sing ngunjungi babagan "enem limang taun" rencana, reformasi, pemasaran lan manajemen finansial.
40Ketua Alan ujar manawa Alan mesthi ngetrapake pembangunan "area inti minuman keras China" minangka judhul utama lan tugas sing paling penting, lan wis nindakake akeh tugas dhasar ing taun-taun pungkasan. Ing langkah sabanjure, Grup minuman keras Goalong isih bakal tetep orientasi pangembangan "area inti minuman keras China", luwih nggawe inovasi babagan langkah kerja lan ngoptimalake struktur industri. Kanthi budidaya "area inti omben-omben China" minangka inti, reproduksi "area inti minuman keras China" minangka tujuane, arah memperpanjang rantai industri, lan adhedhasar pemeliharaan lingkungan ekologis, memperkaya konotasi lan kualitas "Wilayah inti minuman keras China", lan terus Ningkatake pangembangan industri minuman keras sing sehat lan berkelanjutan.
41Ketua Alan negesake manawa pambangunan "area inti minuman keras China" minangka proyek lengkap, sistematis lan jangka panjang. Tanggung jawab umum Goalong Liquor Group, pamrentah kotamadya Liuyang lan taman industri rong jinis Liuyang yaiku cara nggawe "area inti roh-roh Tionghoa". Proses pambangunan "area inti roh-roh Tionghoa" yaiku proses ngowahi nilai siji botol minuman keras dadi pirang-pirang. Sabanjure, Grup minuman keras Goalong bakal menehi keuntungan profesional, gabung karo pamrentah kotamadya Liuyang lan Liuyang Industrial Park sing berorientasi loro kanggo nggawe "area inti roh-roh Tionghoa". Kanggo gabung karo budaya lan warisan. Mesthi kudu nggabungake budaya, pariwisata lan inovasi budaya kanthi efektif kanggo nampilake "area inti semangat Cina" sing beda. Ora bakal nyepetake upaya kanggo muter peran sing apik lan nggawe sulingan kelas internasional ing mbesuk.

8