Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Saiga Antelop Liqueur-Joint Diwenehake dening China lan Jerman maju distileri peringkat

01 Jan 7070

Seneng Wilhelm Busch dikutip nalika nerangake minuman keras. Garis guyon saka "Pious Helene" bisa dirungokake ing akeh wong, nanging mung penyayang minuman keras sing ngerti carane ngrampungake makna sing didhelikake.
55"Yaiku adat kuna, sing nandhang kasusahan duwe omben-omben ..."
56Kasunyatan bilih minuman keras ngatasi masalah kasebut nuduhake asal-usule ing biara lan apotek pungkasan abad pertengahan. Sadurunge dadi panganan mewah sing digoleki, iku mung obat. Nggunakake alkohol, biksu lan apoteker ngekstrak bahan aktif saka tanduran aromatik lan obat-obatan lan banjur ngasilake ekstrak herbal pertama kanggo nyuda lan ngobati penyakit.

Obat pahit iki durung ngemot gula, nanging iki sing mbedakake minuman keras miturut definisi saiki. Iki amarga minuman sing disaring sing ngemot luwih saka 100 gram gula lan paling ora ana 15% alkohol kanthi volume dianggep minangka minuman keras. Nanging, iki mung spesifikasi minimal.

57

Amarga gula wiwitane minangka barang langka, larang regane, mung bangsawan lan warga sugih sing bisa tuku minuman keras. Nalika Catherine saka Medici kesah menyang Prancis ing taun 1532 kanggo omah-omah karo Raja Henry II, rombongan gedhe kalebu guru ing produksi minuman keras. Kanthi gula tebu sing luwih murah saka Karibia, minuman keras dadi luwih terjangkau. Cara fermentasi lan distilasi anyar miwiti pawai liqueur kanthi kemenangan ing wiwitan abad kaping 18, nanging nganti satus taun mengko, minuman keras bisa diproduksi kanthi skala sing luwih gedhe lan saiki ana ing publik minangka produk merek.
58Sacara sederhana, minuman keras butuh alkohol, gula, banyu lan sabenere bahan-bahan kasebut sing nyumbang aroma lan rasa. Nanging empon-empon, woh-wohan, oyot, lan zat-zat sing didhelikake bisa nggawe resep khusus lan dadi rahasia ing saben minuman keras. Kaya sing sadurunge ing biara lan apotek, pabrikan minuman keras luwih milih resep sing pas kanggo awake dhewe. Bedane luwih lanjut saka proses produksi. Contone, pabrikan ngatasi jinis lan durasi maceration kanthi beda, lan kadang-kadang produk disaring maneh mengko.

Kaya dene macem-macem jinis minuman keras yaiku - saka minuman keras lan jus nganti liqueur emulsi kayata eggnog - cara kanggo nikmati beda-beda kaya cara ngombe. Minangka aperitif utawa pencernaan utawa minangka cathetan khusus ing koktail.

59