Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

"Ngombe sing tanggung jawab, sampeyan bakal seneng ambigu" Pesta koktail

01 Jan 7070

Kedatangan anyar ambigu vodka-2016 minangka barang anyar sing diluncurake dening Hunan Goalong Liquor Co., Ltd. Tanggal 19 Agustus 2016.
Adhedhasar pengalaman distilasi minuman keras 10 taun, ambigu anyar iki inovatif kanthi rasa asri lan murni, badan minuman keras sing alus lan apik, uga aroma alus lan aroma buah. Janji bakal menehi pengalaman ngicipi murni murni fashion kutha 8090.
159Sampeyan bakal entuk rasa legi yen dicampur karo ambigu karo minuman ringan, lan rasa sing kuwat karo minuman keras liyane. Thanks kanggo kemurnian sing paling apik, bisa dicampur karo omben-omben liyane kanthi kekuatan apa wae.
160Salah sawijining fitur sing penting yaiku rasa sing asri lan kuat kanthi aroma buah sing entheng. Luwih penting, awak minuman keras sing alus lan apik, sing ora bisa dialami nganggo irung, mung bisa dipikolehi sawise sampeyan ngombe. Bayangake perasaan sutra, lan mula ana ing cangkeme lan menehi pengalaman unik.

162