Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Misi lan tanggung jawab asli ngemot

01 Jan 7070

Tanggal 1 Juli taun iki dadi pengetan ulang taun ke-99 dumadine Partai Komunis China (CPC). Saka luwih saka 50 anggota partai nalika wiwitan didegake nganti partai politik paling gedhe ing donya. Kita minangka Anggota Partai Komunis mesthi ngelingi misi lan tanggung jawab asli.

Minangka anggota Partai biasa, kerja bareng karo wong biasa ing lingkungan sing padha, sinau lan urip ing wektu biasa, kepiye supaya maju peran utama kanggo anggota Partai, njaga sifat maju partai, lan nggawe citra sing apik kanggo partai ing massa minangka topik anyar sing diwenehake karo anggota partai ing jaman anyar. Minangka anggota kulawarga sosial, anggota Partai, kaya masarakat, kudu ngadhepi lan ngatasi kabeh jinis kesulitan lan kontradiksi. Nanging, macem-macem wong duwe level ideologis sing beda, beda tumindak, beda tujuan sinau, gaya urip sing beda, lan beda pangerten lan masalah penanganan. Masyarakat asring ngevaluasi saben anggota partai saka bedane ing ndhuwur, Supaya bisa dingerteni lan dihormati dening masarakat lan duwe peran utama ing postingan biasa, kita kudu tegas karo tembung, tumindak, kerja, sinau lan urip. Kita kudu setya marang gaweyan, dadi wong sing migunani ing masarakat lan nindakake samubarang sing migunani kanggo masarakat.

Budaya perusahaan Goalong Omben-omben selaras karo misi, visi lan nilai-nilai partai kita. Ing tembe mburine, kita bakal tetep kepemimpinan partai sing bener, ora lali karo misi asline, lan maju luwih dhisik.

52