Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Kanca lawas sing Ngumpulake kanggo Rapat Kerja Sama Analisis Strategis

01 Jan 7070

13

Ing tanggal 14 September, analisis strategis lan rapat Kerjasama "kanca lawas kumpul anyar" sing dianakake dening Goalong Group lan Chao Club Group sukses disimpulake ing sulingan Liuyang Goalong.
14Ing dina sing padha, ketua Grup Chao Club Pak Fan Weidong, lan personel senior liyane ngobrol karo Alan Gao, ketua Grup Goalong, Zhang Shunliang, CEO Grup Goalong, lan Liu Peng, manajer umum saka sales. Swasanane panas, lan kanca lawas kumpul kanthi semangat lan nggawe kesimpulan lan konsensus.
Kanthi tema "kumpul anyar kanca lawas", rapat eksklusif iki bertujuan nyedhiyakake analisis strategis lan rapat Kerjasama kanggo Chao Club Group supaya bisa ngerti babagan merek, produk, sistem operasi lan pangembangan Goalong Group ing mangsa ngarep.
15Ing latar mburi level konsumsi sing saiki, Goalong Group nyedhiyakake macem-macem solusi kanggo memenuhi permintaan Chao Club Group, lan nalika teka, tim Chao Club ngunjungi sulingan anyar Goalong Group ing Liuyang ing taun 2020. Penyulingan wiski, produksi minuman keras lan cellaring, omben-omben, banyu murni, anggur sparkling, soda lan produk budaya wengi liyane sing relevan.
16                                    Rapat mbagi strategi "Kanca lawas kumpul anyar".
17                               Alan Gao, ketua Grup Goalong, ngaturake pidato penting.
18Alan Gao, ketua direksi industri minuman keras, ujar manawa saiki persaingan industri minuman keras saya tambah galak, konsumsi terus ditingkatake, lan konsumen saya nuntut lan fokus ing kualitas produk, nilai merek, budaya pengalaman konotasi lan konsumsi, Goalong Group bakal ngetrapake konsep "Nggawe Nilai kanggo Pelanggan", fokus ing aspek ing ngisor iki: fokus ing bangunan merek, nambah kekuwatan merek produk, ngoptimalake struktur produk, ningkatake kualitas produk; njupuk konsumen minangka inti kanggo nguatake caket karo konsumen.

Ing dina sing padha, Goalong Group lan Chao Entertainment Group ngluncurake game basket unik ing sulingan anyar.
19                                                                                   Siap budhal
                                                         Ana gelut sengit ing antarane pihak loro kasebut.
20

21

                                                        Wayahe super kobongan, nonton video nyenengake.
22                                                                       Wayahe juara.

Minangka perusahaan sing isih enom banget ing lapangan, Goalong Group wis njelajah apa bisa ngasilake budaya tayang wengi kanthi luwih penting. Liwat semangat, kita nggawe Grup Goalong dadi ahli minuman keras nasional.
Ing ekspansi kutha-kutha modern sing cepet, kita ngarep-arep bisa nemokake luwih akeh kemungkinan urip roh kanthi nafsirake roh.

23