Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Monafrcc Handmade Gin menang "Superior Rasa Rasa" ing Brussels

01 Jan 7070

118

Ing wulan Juni 2019, Gin Monafrcc Handmade Gin dikembangake kanthi independen dening Hunan Goalong Liquor Co., Ltd. menang "Superior Taste Award"

Penghargaan Superior Taste minangka penghargaan tahunan kanggo kualitas panganan lan omben-omben sing digawe dening International Taste & Quality Institute (iTQi) ing Brussels, Belgia. Evaluasi produk adhedhasar rasa dening juri sing kasusun saka koki profesional, sommelier lan ahli minuman. Mula, kualitas rasa bisa ketemu utawa ngluwihi pangarepan para hakim (kanthi skor para hakim ing indikator analisis sensorik), bakal dianugerahi level medali sing cocog.
119Gin Monafrcc Handmade Gin nggunakake katrampilan pangolahan tradisional sing dikombinasikake karo ramuan herbal Tiongkok sing nyumbang pesona oriental lan fitur karismatik khusus buatan tangan Gin.

Gin Monafrcc Handmade minangka kondensasi wektu, semangat wong-wong Timur, ketegangan lan kemurnian sing nolak ngakoni kekalahan sajrone urip. Produk anyar iki mesthi bakal dadi saya populer sawise mlebu ing papan lan bar mewah ing China.

120