Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Jinis Kaca Gelas Minuman

01 Jan 7070

Gelas Anggur Standar

175

Aroma minangka salah sawijining elemen sing paling penting yaiku anggur, mula gelas anggur kudu bukaan gedhe. Ana macem-macem gelas anggur ukuran. Aturan dhasar jempol: bukaan sing luwih jembar kanggo warna abang, luwih sempit kanggo wong kulit putih. Sampeyan kudu ngatasi sampeyan ing kahanan sing paling apik.

Kaca Tumbler

176
Iki asring dianggep minangka kaca kabeh tujuan. Anggur kasebut bisa dikontrol suhu. Sacara teknis, tumbler minangka kaca dhasar sing rata. Gelas tartamtu sing ditampilake ing kene, cukup wiyar kanggo irung kanggo ngombe aromatik, nanging ora mlengkung kanggo njebak uap kaya gelas anggur standar.

Kaca Martini

177
Bentuk kerucut bisa digunakake kanggo njaga suhu, supaya bahan-bahan bisa ditempelake (zaitun, semangat beda gravitasi tartamtu, lsp.), Lan nyedhiyakake ambane amba kanggo ambune, amarga biasane ngombe gin (utawa Manhattan ) lan aroma yaiku 90 persen rasa.

Suling

178
Utamane kanggo sampanye lan anggur liyane sing mencorong, tujuane supaya gelembung bisa tahan suwe. Asring manik-manik terukir ing sisih ngisor kanggo nyoba menehi gelembung siji titik inti. Aroma ora pati penting karo anggur kasebut kayadene anggur abang, mula bukaane luwih cilik kanggo nyoba nyuda hawa.

Kaca Gendheng

179
Gelas kasebut bisa nampung es persagi gedhe lan isih akeh ruangane kanggo diaduk ing gelas kasebut. Sampeyan uga entuk bukaan gedhe supaya sampeyan bisa ngambu arum ing wiski sampeyan.

Kaca Anggur Dessert

180Wong-wong iki cilik, amarga anggur panganan cuci mulut biasane manis banget lan sampeyan ora pengin akeh. Maneh, iku stemware supaya suhu tetep dikontrol. Nduwe bukaan sing luwih cilik amarga rasa legi luwih disengaja ing ilat tinimbang ing irung, mula aroma ora penting.

Kaca Grappa

181Sisih ngisor bohlam sing cilik lan apik banget kanggo njaga suhu. Saka kana, suar munggah kanggo menehi aroma sethithik.

Sadurunge: Dasar Omben-omben

Sabanjure: Wuku Vodka

BALI