Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Ngenalake pangisi tarif aliran presisi paten VODKA

01 Jan 7070

1081. Koktail DIY sing digawe kanthi nggunakake vodka ambigu

109

2. Teknologi produksi vodka ambigu

110

              Cocoanut areng aktif isih

3. Pengisi tarif aliran presisi sing dipatenake

112

Udakara 15ml / detik
113

4. Produk koktail kanthi nggunakake vodka Ambigous

115

5. Produk promosi
114Ing China, ana sawetara kawicaksanan sing wis lawas: moderat ing kabeh perkara. Yaiku sing kudu dieling-eling kanggo ngombe. Kita ora mung dadi produsen; kita uga nuruti nurani sosial. Iki minangka landesan kanggo pembangunan berkelanjutan.
                                                                                   ---- UK & Hunan Goalong Liquor Co., Ltd.