Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Upacara Pecah Lemah kanggo pangkalan bir wiski nomer siji saka Golongan Omben-omben Goalong

01 Jan 7070

                                  tampilan udara saka Proyek Tanduran Anyar Goalong Liquor Group

122

                                  basis pembuatan bir wiski tunggal sing gedhe kaping 1 ing China

Ing tanggal 17 April 2019, Proyek Tanduran Anyar Kelompok Minuman Minuman Goalong nganakake Upacara Pecah Tanah ing Kota Liuyang, Provinsi Hunan. Sawise rampung, sulingan anyar bakal dadi pabrik wiski tunggal kapasitas lan teknologi sing maju paling maju, sing uga bakal ningkatake daya saing Goalong Omben-omben lan luwih nguatake posisi Goalong dadi pimpinan pasar wiski Tiongkok. Hunan Goalong Liquor Co., Ltd minangka anak perusahaan UK Goalong Liquor Group Co., Ltd. Minangka eksportir wiski domestik sing misuwur lan wis memimpin industri limang taun suwene. Wis duwe basis bir wiski malt tunggal sing pertama ing China wiwit saiki. Lingkup bisnis kalebu bisnis OEM minuman keras internasional lan domestik, pembuatan bir, produksi lan penjualan roh internasional, kayata wiski, vodka, brendi, gin, lan roh liyane. Produk kasebut didol ing 35 negara lan wilayah ing saindenging jagad.
123Proyek Pabrik Anyar Liuyang, diproduksi kanthi ketat miturut standar seragam global Grup Minuman Minuman Goalong Inggris, dilengkapi peralatan produksi kelas kapisan, teknologi perlindungan lingkungan lan fasilitas manajemen mutu paling apik. Goalong Liquor Liuyang Distillery Anyar bakal dadi pabrik gaya kebon sing nggabungake konservasi energi, perlindungan lingkungan lan intelijen. Komitmen kanggo promosi budaya wiski ing China, saengga luwih akeh wong sing ngerti wiski lan seneng wiski.
124Ing Upacara Breaking Ground, Kailang Gao, Pak Alan, Ketua Grup minuman keras Goalong, ngaturake pidato atas jenenge Grup Goalong. Wiwitane, dheweke ngucapake matur nuwun marang pamrentah lokal Liuyang kanggo kasarasan lan dhukungan kanggo Proyek Basis Brewing Liuyang Goalong lan wareg banget karo lingkungan komersial, lingkungan budaya lan lingkungan geografis Liuyang, lan ing wektu sing padha, percaya karo prospek pembangunan Proyek Anyar iki. Dheweke ujar, "Kanthi ngluncurake lan promosi proyek penyulingan anyar, Goalong Liquor ngarep-arep bisa dadi conto sukses babagan kebijakan promosi investasi Liuyang. Minangka utusan Liuyang City, Goalong Liquor uga bakal aktif ngewangi rantai industri hulu lan hilir perusahaan pendhukung kanggo investasi ing Liuyang. Sanalika, kita bakal ngenalake omben-omben sing dipersonalisasi internasional lan internasional sing luwih dhuwur ing pabrik Liuyang kanggo nyukupi kebutuhan konsumen kanggo produk sing luwih berkualitas lan luwih pribadi, kanggo maju lan ningkatake daya saing sakabèhé portofolio merek Goalong semangat. kepala Departemen Operasi Minuman Goalong-Changfu Yang, perwakilan partai konstruksi-Pak Deng, lan perwakilan karyawan saka macem-macem departemen fungsional markas Grup minuman keras Goalong sing nekani Upacara Pecah Tanah.

125