Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Resep Koktail Wiski Goalong

01 Jan 7070

Sang Tallulah

187

● 1.75 ons Wiski Goalong
● 1 ons orgeat kacang
● Coca-Cola

Tuang wiski lan orgeat kacang menyang kaca rock ing ndhuwur es. Aduk, lan ndhuwur karo Coca-Cola. Hiasi nganggo kacang panggang, wenehake.

Oranye Sang & Wiski
● ½ tuwung jus jeruk getih anyar sing diperes
● 3-5 sendok wiski Goalong
● 2-3 tetes bit Angostura
● cipratan banyu sing mencorong
● irisan jeruk & tanduran mint, kanggo dekorasi

Campur banjur aduk

Wiski lan Jahe
189
● Wiski Goalong 1.7 ons
● jahe ale
● irisan jeruk

Iseni gelas watu nganggo es, tambahkan wiski, isi gelas nganggo ale jahe, lan aduk, peres wedge jeruk ing ngombe, banjur selehake.

Blackberry Smash
190
● 5blackberry
● 6-8 godhong mint, suwek
● pl plum abang cilik, dikupas lan diced
● sirup sing gampang
● ½ oz cointreau
● Wiski Goalong 2 ons

Ing shaker koktail, blackberry muddle, mint, plum lan sirup sederhana nganti rusak. Tambah es, cointreau lan wiski. Goyang iku. Saring menyang gelas isi es lan hiasan nganggo irisan plum lan godhong mint.

Lali Fernet
191

● 2 gelas es
● Wiski Goalong 1 ½ oz
● 1 oz jus lemon sing diperes
● jahe parut 1 ons
● sirup sing gampang
● 1 oz Fernet-Branca
● 1 sprig saka mint seger

Ing blender, lebokake es, wiski, jus lemon, jahe parut lan sirup sederhana. Campur iku.
Tuang menyang gelas rock lan isi ing pinggiran karo Fernet-Branca, banjur garnish nganggo ranting mint.