Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Omben-omben Goalong seneng banget ing Rusia

01 Jan 7070

Hunan Goalong Liquor Co., Ltd. entuk perhatian banget sawise penampilan kaping pisanan ing World Food Moskow 2016. Roh Goalong ninggalake wewangian sing isih suwe ing tanah Rusia, kalebu wiski jagung-malt-jagung, 60% Cognac Extra lan 30% Brandy Kelas XO Khusus Cognac, vodka barley-jagung saring / 4 kali disaring, lan sing luwih penting, karya rahasia kita - wiski malt tunggal!
152Pengunjung seneng rasa, rasa murni lan kompleks lan kemasan andal sing disedhiyakake dening Goalong. Akeh klien sing tetep ngrasakake semangat, lan uga ana sing kepincut amarga misuwur. Kita wis ngrembug karo para pembeli roh saka St. Petersburg lan Moskow babagan ngimpor pesenan, lan bakal ngunjungi perusahaan 2 dina mengko kanggo negosiasi babagan rincian kaya pengepakan, pengiriman, lsp.
153Aroma Omben-omben Goalong. Saiki kita mlebu pasar Eropa W├ętan sawise ngekspor minuman keras menyang importir saka Amerika, Afrika, Oseania lan Eropa.

Goleki, Gaolong !!!