Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Latihan njobo Minuman Keras Goalong

01 Jan 7070

Omben-omben Goalong kita minangka tim sing enom lan energik kanthi tujuan umum, semangat lan semangat sing padha. Kanggo nambah kohesi perusahaan, ningkatake kemampuan eksekutif, uga nambah kapercayan lan kerja sama, kita nduwe perjalanan pangembangan tim 2 dina wiwit tanggal 21 nganti 22 Juni ing Kabupaten Huidong, Provinsi Guangdong.
163tanggal 22 Juni, wong-wong Goalong kita miwiti latihan pengembangan tim ing pak Gao Kailang, GM minuman keras Goalong. Kaping pisanan, kita duwe latihan kekuatan sing diarani "pati nyusup" sing bisa ditemokake kanthi online. Mangkene cara latihan: siji anggota ngapusi ing posisi rawan tangan lan sikil nyangga awake dhewe, lan mripat ditutup mata; anggota liyane ngapusi punggung ing sisih mburi, loro tangan nyekel pundhak utawa sandhangane, lan sikil loro ditekuk lan digantung ing tengah. Sekawan klompok ngrampungake kompetisi ketahanan. Sajrone proses kasebut, kita mikir bola-bali nyerah: "uga melelahake", "lara", "angel banget kanggo aku", lan liya-liyane. Nanging, kita luwih akeh menehi semangat dhewe lan entuk gayeng saka anggota tim: "aja" aja nyerah, kanggo tujuan ”,“ Aku bisa sukses, ngluwihi target ”,“ Aku ora bakal nglilani pasanganku tiba ”, lan sapiturute bengok-bengok sing mbengok liwat pantai, lan pengunjung liyane kepincut kanggo nglumpukake kita ing!
164Latihan sing tenanan nggawe kita lair maneh spiritual. Suwe-suwe sawise nyusup mati, kita isih ngomong babagan kegiatan khusus iki. Kinerja anggota tim ora mung ngluwihi pangarepan, nanging uga menehi kesan yen ketekunan duwe kekuwatan sing gedhe banget! Kita kabeh dipindhah amarga dheweke nglindhungi mitra supaya bisa ngatasi target saben liyane!
165Wektu seneng mesthi katon sithik, lan kita matur nuwun banget marang perusahaan lan Pak Gao amarga lelungan nggawe tim khusus kasebut. Budaya Goalong bisa digunakake kanggo ngubungake tujuan kita karo Goalong, lan tuwuh rasa duwe lan ngurmati. Kohesi iki dadi kekuwatan sing bisa ngasilake kita supaya luwih wani ngimpi!