Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Omben-omben Goalong nekani Pameran Makanan lan Minuman Tiongkok 2014

01 Jan 7070

195

Cabang daratan Omben-omben Goalong diundang kanggo rawuh ing Pameran Pangan lan Minuman China 2014.

Minangka "barometer" industri panganan China, Pameran Pangan lan Minuman Tiongkok (CFDF) diwiwiti ing taun 1955 minangka salah sawijining pameran profesional paling gedhe ing Tiongkok, luwih saka 3000 peserta pameran lan 200,000 pamiarso saben taun, narik perhatian marang perusahaan terkenal kayata Remy Martin, Martell, Red Bull, lsp.

Minangka cabang UK Goalong Corporation, Goalong Liquor nyedhiyakake kanggo bisnis pembotolan minuman keras ing pasar Asia. Saiki kita duwe telung seri utama: wiski "Goalong", brendi "Boucheron" lan "Vodka ambigu". Boucheron Brandy sing diimpor saka Prancis lan dicampur karo bartender sing apik, tujuane nggawe brendi sing enak.

Boucheron Five Star dikenalake ing resepsi gula lan wis entuk reputasi apik.

Goalong Liquor dununge ing Southgate, London. Minangka asil saka ngembangake bisnis menyang global, rong pabrik pembotolan wiski didegake ing China, sing fokus ing pasar Asia.

Kanthi pangembangan 8 taun, produk minuman keras Goalong ditampa kanthi apik ing China. Ing 2014, luwih saka 2,000,000 minuman keras didol menyang pasar kelas tangguhan.

Sadurunge: Ana

Sabanjure: Koleksi Pandhuan Wiski

BALI