Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Klumpukne ing Goalong, Nggawe Impen Umum sing Dituduhake

01 Jan 7070

Tanggal 12 September 2019 minangka dina biasa. Nanging kanggo kita, iki dina khusus.
Rapat Pemegang Saham Grup minuman keras Goalong dianakake kanthi tulus ing aula Wina ing Cygnet Residence jam 15:38 pm96

Merek Minuman Goalong didegake ing taun 2011, kanggo nggawe merek minuman keras internasional pertama ing China, perusahaan fokus ing manufaktur minuman keras internasional (wiski, brendi, vodka, gin, lsp.) Lan penjualan, perusahaan saiki duwe 3 divisi penjualan, 5 perusahaan molekul, meh atus wong (2018), gelar sarjana luwih saka 50 wong, master luwih saka 3 wong, teknologi profesional ngidhentifikasi 8 wong, minuman keras domestik ekspor nganti pirang-pirang taun.
97

Peserta sing penting yaiku:
General Manager Goalong Liquor Co., Ltd., Pak Gao
CEO Goalong Liquor Co., Ltd., Pak Zhang.
General Manager Changsha JY Co., Ltd., Pak Li,
General Manager YJ Co., Ltd., Pak Cao,
Manajer Umum DP Co., Ltd., Pak Yang

Adhedhasar wawasan komprehensif babagan pangembangan pasar lan prospek mbesuk, minuman keras Goalong, JY, YJ, DP mutusake nindakake kombinasi sing kuat, lan pungkasane entuk kesepakatan sawise negosiasi akeh. Papat perusahaan mutusake kanggo nganakake Upacara Tandatangan Penggabungan Grup resmi tanggal 12 September 2019, papat perusahaan kasebut saiki digabung dadi perusahaan klompok anyar - Grup minuman keras Goalong. Kabeh karyawan saka papat perusahaan nyekseni wayahe sejarah khusus iki.
98Ngenani semangat keterbukaan, kerja sama, inklusif lan win-win, patang perusahaan kita kerja bareng, bebarengan karo bahu, ngupayakake sesuk Goalong Omben-omben sing luwih apik. Ketua kasebut, Pak Alan ing papan kasebut ngumumake warta sing nyenengake - njupuk tanggal 12 September minangka dina Goalong, dina kanggo saben wong Goalong, minangka festival kita dhewe, nalika semana, papane saya rame. seneng banget kanggo festival khusus iki.
100Rapat pemegang saham rampung sawise pesta ing wayah sore, kanthi dhukungan saka para pemegang saham anyar, Grup minuman keras Goalong bakal kebak semangat, semangat lan energi kanggo ngupayakake tantangan anyar kasebut.

Sepuluh taun kepungkur, dheweke ketemu amarga omben-omben, sawise pirang-pirang taun pembangunan, dheweke dadi drengki wong liya ing bidhang masing-masing, Wong sing sukses ing paningale wong liya duwe prestasi dhewe-dhewe.

Impen sing kita lakoni pancen kudu diperjuangake. Dina iki, kita mlaku-mlaku kanggo nggawe merek nasional anyar kanggo tujuan lan misi umum.
Omben-omben Goalong, misuwur ing saindenging jagad.

99