Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Wuku Vodka

01 Jan 7070

Akeh wong sing seneng ngombe vodka. Yen sampeyan ngerti vodka sing sampeyan tresnani sejatine duwe akeh mupangat kanggo awak, mula bakal luwih grapyak banget. Nyatane, yen dikonsumsi kanthi moderat, luwih becik tumrap awak.
Vodka minangka roh sulingan tanpa wangi, bisa digunakake minangka pangkalan kanggo nyampur macem-macem koktail. Ngombe vodka 35-40 ml saben dina, ora mung bakal ngrusak awak, nanging bakal nggawa macem-macem mupangat kesehatan. Iki kalebu mupangate.
1691, Ngurangi Bobot

170

Data USDA nuduhake manawa vodka iku non-karbohidrat, kalori lan mung isine 64 kalori saben ons. Dadi, yen sampeyan pengin ngontrol bobot lan ngombe kalorone, sampeyan bisa milih vodka minangka pilihan sampeyan. Bisa ngombe kanthi rapi utawa dicampur karo jus buah, nanging ora nambah omben-omben kalori sing akeh.

2, Ngurangi Stres
Biasane alkohol bisa nggawe awak santai, nanging vodka paling apik, nanging ora bakal nyebabake mabuk kaya wiski.
171


3, Nggawe Tincture

172

Biasane vodka digunakake kanggo nggawe tincture ing herpesologi, ora ana warna lan tanpa ambu, bisa nyedhot rasa jamu. Vodka tincture bisa ngombe, lan uga bisa digunakake minangka obat bius.

4, Mupangate Liyane

173

Ngombe omben-omben kanthi alkohol kanthi moderat, yaiku anggur, bir, wiski utawa vodka, entuk manfaat kanggo awak, bisa ningkatake kesehatan kardiovaskular lan nyuda risiko stroke lan demensia lan umur dawa.