Kabeh Kategori
en.pngEN

Omah>News>News Company

Lowongan Kerja 2019 di Hunan Goalong Liquor Co., Ltd.

01 Jan 7070

127

Yen sampeyan mikir manawa duwe bagean kanggo tim, monggo lengkapake resume email [email dilindhungi]  Kita ngajak calon ing ngisor iki kanggo ndhaptar:
HR sing duwe pengalaman
Desainer 3D sing Pengalaman
Manajer Keuangan sing Pengalaman
Wakil penjualan sing wis pengalaman (Anggur, Omben-omben, Bir, Panganan Gourmet).
Lulusan perguruan tinggi anyar sing pengin mlebu industri minuman keras.
128

Lokasi
Changsha, China
Tipe Proyek
Sepenuh wektu

129